Postnatale Yoga

Je hebt misschien wel erg uitgekeken naar de komst van je kindje en dan is alles anders na je bevalling. Je lichaam moet zich herstellen wat niet altijd vanzelf gaat, je hebt een andere rol erbij gekregen, je bent moeder en het lijkt wel alsof alles alleen om die kleine draait. 

Je heb misschien moeite met controle hebben over je kringspieren, geen gevoel in je intieme zone, misschien ben je ingeknipt en heelt het niet zoals je zou willen. Misschien ben je al bij de bekkenfysio-therapeut geweest en heb je oefeningen gekregen. Maar misschien heb je nog wel een veel intensiever traject gevolgd om van je klachten af te komen.

In deze cursus van 5 lessen wil ik je graag kennis laten maken met Postnatale yoga, waarin je kennis gaat maken met je lichaam door hele subtiele bewegingen en het gebruik van je adem. Waarin je je lichaam niet als een last ervaart, wat niet doet wat jij wilt, maar juist een middel is om jouw kracht en energie in de wereld te zetten. Daarvoor moet je het voelen. Je bent een vrouw die een kind heeft laten groeien in haar lichaam, een nieuw wezen en daarvan moet je herstellen op een liefdevolle manier.

Inzicht krijgen in jouw automatismen helpt om contact te krijgen met jezelf, dit bewustwordingsproces heet yoga.

Deze cursus wordt aangeboden in 4 lessen van 1,5 uur

ma avond 10 – 17 – 24 – 31 juli VOL

ma avond 2 – 9 okt en 30 okt – 6 nov

kosten €50

Geef jezelf op via de mail of bel (zie lesrooster)