Zwangerschapsyoga

In deze les neem je de tijd voor je zwangerschap: door erover te praten, door te bewegen, tijd om je lichaam te voelen en tot rust te laten komen.Thema’s die o.a. aan de orde komen zijn de ademhaling, harde buiken en voorweeën, bevalhoudingen, meditatie (focussen), het bekken en de bekkenbodemspieren, praten over het bevalplan, onzekerheden etc.

Daarnaast wordt er vaak ingespeeld op wat zich op dat moment voordoet. Als je zwanger bent ben je al ervaringsdeskundig, hoe verder je bent hoe ‘kundiger’ je wordt. Ik geloof heel erg in het elkaar ondersteunen en daarom is een les in groepsverband zo fijn, jullie kunnen elkaar hele waardevolle tips geven waarbij ik jullie met alle kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan begeleid.

Kortom, een yogales met een mooie balans tussen in-en ontspanning. Yoga-ervaring is niet nodig en je kan op elk gewenst moment instromen vanaf de eerste maand tot je laatste dag voor de bevalling.

Per 2023:

  • Kosten 1 les: 13,50 euro
  • 5 lessen: 64 euro
  • 10 lessen: 120 euro

Locatie: gezondheidscentrum Bolsward

Leskaarten zijn de hele zwangerschap geldig.

Ongeveer 3-4 weken voordat je uitgerekend bent, kan ik bij je thuiskomen voor een partnerles, dit is op afspraak.

Het was een hele fijne bevalling, lekker thuis en de ontsluiting ging (thank god) heel vlot. 😊 Ik had behoorlijk pittige (voor)weeën maar die bleken wel heel effectief te zijn. Heb echt veel aan de lessen gehad (ademhaling, ontspannen tussen de weeën door, houdingen) dank daarvoor Lies!! (Femke)

Dankjewel Lies! Is zeker ook aan jou te danken dat alles zo goed is gegaan. (Naomi)

Oh en de ademhalingstechnieken die we van jou hebben geleerd, hebben ook enorm geholpen! Ik heb dankzij een goede ademhaling amper ‘echt’ geperst. (Rixt)